Lite förkyld

Date: 2007-11-13

Bussturen igår från Odari till Kathmandu tog drygt 10 timmar. Vägarna slingrade sig över bergsmassiv för att sedan bege sig brant utför. Otroliga vyer, hus byggda på branta bergssidor och risodlingarnas trappstegsformationer förgyller landskapet. Under resan stannar vi till ibland för att sträcka på benen och ta lite fotografier. Med kanske två timmar kvar till Kathmandu fick vår buss haveri. Hela stötdämparsystemet gick sönder, inte konstigt med tanke på alla hål i vägen… Som tur va så är folk villiga att hjälpa till här i Nepal. En bilmekaniker i byn vi stannade i fixade stötdämparen efter en timme av slit, svetsande och krypande under bussen. Vi var tacksamma. Mats-Olof, en man i vår grupp, frågade under tiden vi väntade ett barn i byn hur långt det var Kathmandu. Svaret han fick gav oss många skratt resterande delen av resan. ”Maybe two or three days,” indikerade nog att personen trodde att Mats-Olof tänkte GÅ till Kathmandu!

 

Inatt fick jag lite feber. Det var ifs inte oväntat med tanke på att jag satt med drag från fönstret hela bussresan. Men det är bara att ta det lugnt nån dag och vila!

 

Jag längtar inte hem ännu, men jag saknar vissa personer väldigt mycket. Henny, fyra månader går snabbt. Jag älskar dig!

 

Nu ska jag sova!!

 

Puss och kram

Martin Isaksson

 

 

Mediadream Webbyrå

My Music

Stay

Goodbye

Higher

Dry your eyes


2021 Martin Isaksson Exploring the himalayas
Webdesign & Hosting by Mediadream.se Webbyrå